Молитва "щоб все було добре". Чи існує вона?


Молитов на світі, виявляється, існує безліч. Як кажуть, на всі випадки життя. І молитва "щоб все було добре" теж є, природно. Якщо ви довіряєте хід свого життя якимось вищим силам, то врахуйте, що молитися потрібно правильно. У цей час ваші розум і свідомість повинні бути зібрані і напружені. Закликати Бога слід щиро, з усією душею. Якщо вами вимовляється молитва "щоб все було добре", вона повинна містити прості слова, і зайвого сказано бути не повинно, бо "... не від безлічі слів, а від тверезості розуму залежить услишаніе". Крім того, не тільки ваші слова, а й ваша душа повинна доходити до Бога. Під час того як вами вимовляється молитва "щоб все було добре", ви повинні бути уважні до своїх слів, в іншому випадку ви просто даремно витратите свій час. Святитель Григорій Ніський говорить, що молитва повинна бути виконана від душі, за власним бажанням, а не примусово, як борг.

Чи всі молитви ефективні?

Отже, судячи з того, що написано вище, будь-яка молитва, яка буде виконана щиро і з повною віддачею душі і розуму, досягне вух Творця і буде почута. Так що якщо вам потрібна молитва "щоб все було добре" - ви можете взяти текст будь-якої зручної, суть від цього не зміниться. Головне - вкласти в її прочитання всю свою душу, очиститися на цей час від зайвих думок. Потрібна зосередженість. Молитва на хороший день в такому випадку, ймовірно, допоможе досягти вам бажаного результату.

Яка найефективніша молитва?

молитва на хороший день

Яка ж найкраща молитва, здатна зробити ваше життя краще, позбавити її від зла? Кажуть, це молитва Святого Кипріяна. Потрібно переписати її на папір обов'язково своєю рукою, якщо ви хочете, щоб діяла вона ефективно. Її текст дуже великий, але й ефект вражає. Читаються слова молитви вголос перед запаленою церковної свічкою, висвітлює ікону священномученика Кипріяна. Як і будь-яку іншу, читати молитву потрібно вдумливо і зосереджено, не відволікаючись на сторонні думки.

Якщо на вас була наведена порча, то читати дану молитву слід щодня, якщо на дитину - то вимовляти її повинен дорослий (бажано мати) над головою малюка, а для кращого ефекту можна дати йому випити води, над якою раніше була прочитана ця молитва.

найкраща молитва

При бажанні можна звернутися і до іншого святому (до мученицю Іустині наприклад) або ж використовувати іншу молитву. Але самостійно експериментувати не варто. Найкраще звернутися до церкви за порадою і благословенням.

Читати молитви Кіпріану або Іустині потрібно кожен день, називаючи при цьому імена людей, через яких і вимовляється молитва. Підійде вона і для тих, у кого похитнулося здоров'я, з'явилася апатія і небажання жити. Як говорилося раніше, можна давати страждаючим заговорений воду.

На закінчення

Однак не слід забувати і знамениту фразу: "На Бога надійся, а сам не зівай". Як би ви не вірили в те, що вищі сили обов'язково виправлять ваше життя на краще, ви й самі повинні робити щось для того, щоб вона змінилася. На молитвах довго не проживеш. Вони не принесуть вам їжі і не заплатять за одяг. Ви самі повинні бути відповідальними за себе і своїх близьких.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!