Всім допоможе Божа Матір. Ікона, яка несе віру і надію в наші серця


Дуже часто в дитинстві ми могли чути від старих, що при будь-якій проблемі і хвороби завжди треба звертатися з проханням до Божої Матінки. Багато володіють тільки лише загальними поняттями про Велику Заступниці всього людства, але чи замислювався хто-небудь, якою людиною була ця жінка, як вона жила і як виглядала? Як можемо бачити, Божа Матір, ікона

з ликом якої є майже у всіх, досить миловидна, а її погляд здатний дістати до самої глибини душі.

Божа Матір ікона

Лагідна жінка

Досить зовсім небагато приділити уваги пошуку цікавої інформації, і ви назавжди залишитеся зачарованими цим великим чином. Адже Марія була народжена звичайними людьми - такими, як і ми всі. Але що могло вплинути на святість цієї дівчини-жінки, щоб вона змогла стати обраної серед усіх колишніх і прийдешніх поколінь людства?

Швидше за все, це залишиться відомо лише Богу, а нам дісталася велика пам'ять і допомогу в будь-яких ситуаціях, навіть самих сумних. Недарма любить нас Божа Матір. Ікона подарована нам для більш близького спілкування з нею і отримання відповіді. Достатньо тільки вірити - і чудеса неодмінно прийдуть у ваше життя.

день ікони божої матері

Земна помічниця

Настільки Діва Марія любить все людство і переживає за нас, що залишилася з нами на Землі і всіляко допомагає своїм коханням кожному нужденному. Допомога самої Богородиці, повірте, це велике чудо, здатне кардинально змінити ваше життя на краще.

Світу були подаровані множинні лики святий Матінки, яка завжди чує наші молитви і просить за нас перед Богом, навіть за самого негідного грішника. Всім допомагає Божа Матір. Ікона являє собою якесь вікно в інший світ, де вас почують і завжди допоможуть.




Головне, не забувати про це, і Матінка буде вести вас протягом усього життя. Її ангели завжди присутні поруч з вами і допомагають у будь-яких життєвих ситуаціях. Вона не тільки сама перебуває з нами на Землі, але і привела ціле військо своїх ангелів на допомогу всім нужденним.

Образ Богородиці

Недарма вона є царицею ангелів - херувимів і серафимів. І звичайно ж, кожен знає ангельську пісню, вихваляє Велику Заступницю: «Богородице Діво, радуйся ...» З цієї пісні починається контакт з великою силою. Божа Матір (ікона з її зображенням є певним символічним вікном або входом у світ любові і чудес) завжди готова вислухати і допомогти.

Ікон, присвячених самої Богородиці і її земного життя, по всьому світу дуже багато. Але найперша була написана апостолом Лукою. Він славився своїм талантом до живопису. Перше зображення, за переказами, було написано на дошці, що служила для Святої родини обіднім столом. Сама Богородиця благословила свій образ і веліла молитися йому для отримання швидкої допомоги.

ікони божої матері фото

Одна з таких ікон - «Володимирська». Хоч первісного образу не збереглося, але множинні списки з нього також наповнені чудотворною силою любові і доброти. День ікони Божої Матері Казанської припадає на 4 листопада.

Чи замислювалися ви коли-небудь, як виглядала Марія при житті? Ікони дотримуються певного стилю, колись давно прийнятого в іконописі. Іноді образ може змінюватися, але істотних відмінностей не буває. Від ікони Божої Матері фото легко може передати той самий промінь любові і спокою, який так потрібен кожній людині. Навіть якщо у вас немає образів, подивіться на зображення, цього буде достатньо, щоб встановити контакт з великої Заступницею нашої. Згідно збереженим описах сучасників Христа, вигляд Богородиці дійсно схожий з образами на іконах.

Поділися в соц мережах: