Сильна молитва на успіх у роботі


Більшості людей знайоме почуття, коли здається, що в житті почалася чорна смуга, удача зрадницьки відвернулася, а всі обставини працюють проти бажаної мети. Це особливо неприємно, коли мова йде про матеріальну основі життя. Адже, як відомо, сумувати краще з повним гаманцем. Щоб виправити ситуацію, потрібно взяти себе в руки, налаштуватися на позитив і почати діяти. Разом з тим можна звернутися за підтримкою понад. Щира, з вірою вимовлена молитва на успіх у роботі обов'язково допоможе. Спеціально для цього нижче буде наведено кілька хороших прикладів.

молитва на успіх у роботі

Молитва на успіх у справах і роботі

Ця молитва може вимовлятися в будь-якій важкій ситуації, пов'язаної з роботою. Наприклад, для успіху у пошуку підходящої вакансії. Або при бажанні просунутися по кар'єрних сходах. Звернена вона до святого мученика Трифона. Тому було б непогано, якби у вас була його ікона. Втім, це необов'язково. Головне в молитві - щирість і віра, а супутня атрибутика грає роль в психологічній налаштуванні на процес.

"О, святий мученик Христа Трифон! Швидкий помічник християн, я до тебе взиваю і молюся, споглядаючи твій святий образ. Почуй мене, як ти завжди чуєш вірних, що шанують пам'ять про тебе і твоєї священної кончину. Адже сам ти, вмираючи, говорив , що той, хто перебуваючи в печалі і нужді, призве тебе у своїх молитвах, той буде звільнений від всіх неприємностей, нещасть і неблагополучних обставин. Ти римського кесаря від демона звільнив і від хвороби зцілив, почуй же і мене і допоможи мені, зберігаючи завжди і у всьому. Стань мені помічником. Будь мені захистом від лукавих демонів і до Царю Небесному дороговказною зіркою. Молися за мене Богу, хай помилує він мене твоїми молитвами і подасть мені радість і благословення в роботі. Хай побуде навпроти мене і благословить задумане мною і добробут моє примножить, щоб я трудився на славу імені його святого! Амінь! "

молитва на успіх у справах і роботі

Молитва перед тим, як піти на роботу

Перед початком трудового дня непогано попросити благословення і допомоги згори. Для цього нижче наведена молитва на удачу та успіх у роботі. Читання її щоранку буде допомагати вам у виконанні ваших обов'язків і запобіжить неприємні події. Додатково її можна також вимовляти перед діловою зустріччю і, взагалі, перед особливо важливими і відповідальними подіями.

"Господь Ісус Христос, безначального Отця єдинородний син! Ти сам сказав, коли перебував серед людей на землі, що« без мене не можете робити нічого ». Так, мій Господь, я вірю всім серцем і всією душею в те, що ти сказав і прошу в тебе благословення на моя справа. Даруй мені його без перешкод почати і благополучно завершити на славу твою. Амінь! "

молитва на удачу та успіх у роботі

Молитва після роботи

Коли робочий день закінчується, обов'язково потрібно дякувати Богу. Цим ви видаєте свою вдячність і забезпечуєте нові благословення в майбутньому. Пам'ятайте, що сильна молитва на успіх у роботі стає сильною немає від того, які слова ви вимовляєте, а від того, з яким серцем ви приступаєте до вищих сил. Якщо ви ставитеся до неба споживацьки, то і до вас буде таке ж ставлення з боку колег і ваших клієнтів. Якщо ж ви проявляєте щиру подяку, то і до вас згодом будуть ставитися також. Наступні слова допоможуть вам висловити вашу вдячність Небесам:

"Виконав благословенням мій день і мою працю, про Ісус Христос, Господь мій, дякую тобі від усього серця мого і приношу тобі в жертву свою хвалу. Душа моя славить тебе, Боже, Боже мій, на віки віків. Амінь!"




молитва на успіх удачу в роботі і з начальством

Молитва на вдалу кар'єру

Дана молитва на успіх у роботі принесе вам набагато більше, ніж ви думаєте отримати. Секрет в тому, що вона має на увазі під собою не просто благополуччя на роботі, але також і гармонійне співвідношення професійної діяльності та інших сфер життя. Це також молитва на успіх, удачу в роботі і з начальством. Адже комфортна атмосфера на робочому місці залежить не тільки від хорошої роботи, але і від взаємин з керівництвом, як ділових, так і чисто людських.

"Як Віфлеємська зірка, чудесна іскра твого заступництва, про Господь, нехай просвітить шлях мій і благою звісткою твоєї да Оголосити душа моя! Я, син (дочка) твій, закликаю тебе, Боже - доторкнися длань своею моєї долі і направ мої ноги по дорозі благополуччя і удачі. Ниспошли на мене благословення з небес, Боже, і виконай моє життя новим змістом і ясним світлом, щоб мені знайти силу істинної життя, успіх у сьогоднішніх справах і майбутніх працях і не відати перепон під твоєю благословляючою рукою. Амінь! "

сильна молитва на успіх у роботі

Молитва на удачу в роботі

Іноді буває так, що все начебто добре, але бракує буквально трохи везіння. Виправити ситуацію допоможе молитва на успіх у роботі, яка пропонується нижче:

"Господи Боже, батько небесний! Тобі відомо, по яких шляхах мені слідувати, щоб принести добрі плоди своїх праць. Смиренно прошу тебе, по твоїй благості, в ім'я Ісуса Христа, направ стопи мої за шляхами твоїми. Дай мені можливість швидко вчитися і прагнути вперед. Дай мені бажати того, чого ти бажаєш, і залишити те, що тобі неугодно. винагородити мене мудрістю, ясністю розуму і розумінням твоєї волі, щоб мені рухатися назустріч тобі. Приведи мене до зустрічі з потрібними людьми, дай мені потрібні знання, допоможи мені завжди опинятися в потрібному місці в потрібний час. Чи не дозволь мені ні в чому відступити від твоєї волі, і понад усе прошу тебе, виплекав через мої труди добрий плід для користі людей і слави твоєї. Амінь! "

молитви Георгія Побідоносця на успіх у роботі

Молитва на успіх у справах і роботі Святого Георгія Побідоносця

Наступна молитва, як і перша в нашому огляді, присвячена не Господу, а одному з святих. Великомученик Георгій - ось до кого звернений текст цієї молитви. Георгія Побідоносця на успіх у роботі також можна молитися, особливо якщо ваша професія пов'язана з державною службою, так як цей угодник Божий вважається покровителем Росії.

"О, святий мученик Георгій, угодник Господній, теплий наш заступник і заступник і завжди в скорботах швидкий помічник! Допоможи мені в справжніх моїх працях, умоли Господа Бога, нехай дарує мені свою милість та благословення, успіх і процвітання. Не покинь мене без твого заступництва і допомоги. Допоможи вирішити всі проблеми і до більшої слави Господньої забезпеч успіхом свій труд, визволи від сварок, чвар, обману, заздрісників, зрадників і гніву начальницьких. Я ж вдячно благословляю твою пам'ять на віки віків! Амінь! "

Висновок

Звичайно, найкраща молитва на успіх у роботі - це "Отче наш", яку дав людям сам Ісус Христос. Її також слід читати щодня, причому і вранці і ввечері. В принципі, в християнській традиції вважається, що це сама основна і істинна молитва, яка включає всі наші потреби, прохання, а також містить подяку і прославляння Бога. Всі інші молитви вважаються свого роду коментарями і доповненнями до неї, що розкривають її сенс. Тому, якщо у вас бракує часу, ви можете легко обмежитися тільки цією євангельської молитвою.

Поділися в соц мережах: